Thursday, May 28, 2015

26 og 27 mai dag 26-27


26 mai dag 26
Helu! Klokka hamra løs 06.00.. På ti å stå opp, kicke i gang dagen med vann på kok og kaffi kaffi på senga med sjokkis attåt! Deilig liv! Ute var forholdene linet opp, sol, 8 sek vind, lett pudder og sjukt god stemning! Det var bare å få kitene i lufta og glise bredt! Vips var vi 150km nærmere fest På vest! 3 drager vest unnagjort, det feires m en akke pr grad.. Hurra - ellers er huset reist og bacon og pasta til fortet inntas ! Livet smiler og vi satser på at vær og vind gjør gjør like så i morgen! 1000 km til Qaanaaq ! If you dont go you dont now!
Vi feiret også midnatt sol! Den kom i natt! Feirer alt som feires kan !!
27 mai dag 27
Hei hå. 120 km tilbakelagt i dag. Er nå på 2890moh, på 71,4'N.
Jeg, Lars Oven, vil i den anledning sende en hilsen til mine kjære kolleger ved redningshelikopterbasen på Banak, Lakselv som opprettholder beredskapen på ca samme breddegrad i Kongeriket.
Ellers er det god stemning her. Vi er nå godt samkjørt også på kitingen og vi har god fremdrift. Vi har besluttet å gå for ekspedisjonens absolutt lengste alternativ som mål, da vi ligger foran skjema.
Vi har nå drøye 1000km igjen. Kryssingen øst-vest over Grønnland som vi nå har utført, over platået på 69-70'N har ikke før vært gjort, da også etter at Arktis høyeste fjell først var besteget. Vi er storfornøyd med egen innsats. Nå gjenstår fullt fokus siste veien inn. God mat i teltet nå. Ang god mat så sender vi en stor polarhilsen til kjøpmann Per Aage Røe Olafsen ved Rema 1000 Nord, Sortland for storslått og raus sponsing av nybrottsarbeid i Arktis. Aldri har mat smakt så godt som her! Baluba
Vi har fått meldinger om at en ny storm er på vei lenger sør med ønske om å teste ut våre grenser nok en gang, men nei, den satser vi oss kite oss klar av, (se video) (kilde: www.windyty.com)


0 comments:

Post a Comment

Contact Us

Name

Email *

Message *